Zuiver water is een absolute noodzaak


Sinds 1936 is de naam EUROWATER synoniem voor hoge kwaliteit en grote inzet in de waterbehandelingssector. We hebben een lange weg bewandeld en hebben ons aanbod aangepast aan de wettelijke veranderingen en eisen, en aan de wensen van onze klanten. Wij zijn voortdurend betrokken bij de bouw van nieuwe waterbereidingsinstallaties en daarnaast maken we gebruik van onze ervaringen in het optimaliseren van bestaande watervoorzieningen en bij uitbreidings- en renoveringsprojecten.

Contacteer ons kantoor voor meer informatie.

 

Zuiver drinkwater

Veel waterbereidingsfirma’s, huishoudens en bedrijven hebben problemen met een aantal natuurlijke zouten en organische stoffen, deeltjes, en gassen die kunnen voorkomen in het grondwater. Lees meer over de verschillende hoofdingrediënten en oplossingen.

 

 

Drinkwaterbereiding

Wij bieden complete oplossingen voor kleine en grote drinkwaterbereidingen, zowel voor openbaar, industrieel als privé gebruik.

 

Eigen boorput?

Veel boerderijen, huizen en bedrijven zijn gevestigd in gebieden die niet verbonden zijn met het openbare waterleidingnetwerk. We kunnen een niet-openbare watervoorzieningsinstallatie realiseren voor de meeste types grondwater.

Lees meer

 

Links