Electronische industrie

Het is een feit dat water de stroom kan geleiden. Dit geldt eveneens voor drinkwater. Een efficiente waterbehandeling kan de geleidbaarheid verminderen tot ongeveer 0,055 microsiemens per cm. Dit is het laagste niveau dat theoretisch kan worden bereikt. Bij de productie van electronische compoonenten is het noodzakelijk om water te gebruiken van zeer hoge kwaliteit. 

Aanpassing aan de eisen

EUROWATER heeft concepten ontwikkeld voor projecten in de electronische industrie. Deze oplossingen zijn aangepast aan de behoeften van de individuële klant.Wat de keuze van de materialen voor de installaties en voor het leidingwerk betreft, beantwoorden wij aan de strenge eisen van deze industrie.

Know-how

Wij hebben een grote bekwaamheid verworven in het leveren van waterbehandelingsinstallaties voor de productie van halfgeleiders, optische vezels, wafers, printplaten, en silicium. EUROWATER is een van de toonaagevende ondernemingen op dit gebied.  

Oplossing voor proceswater. Delen van het leidingwerk zijn gemaakt met PP-n, dit onderscheidt zich door een sterke weerstand tegen desinfectieproducten en chemische bestendigheid.

Lees meer

 

Links