Oppervlaktebehandeling

Oppervlaktebehandeling wordt voor zowel cosmetische als om technische redenen uitgevoerd. Vooheen werd de galvanische techniek (metaal coating) op zeer grote schaal gebruikt, de laatste jaren is er echter een toename in de verfcoating. Dit gelijktijdig met een betere voorbehandeling zoals fosfateren en chromateren, die een optimale bescherming geven tegen corrosie. Zowel het verzinken als het schilderen stellen hoge eisen aan de voorbehandeling van het proceswater.

Sterk EUROWATER programma

EUROWATER heeft een sterk programma van ionenuitwisseling en membraan installaties als oplossing voor projecten binnen oppervlaktebehandeling. Verder bieden wij filters en selectieve ionenwissellaars-installaties voor de verwijdering van metalen uit afvalwater. Zo kan het gehalte aan metalen worden teruggebracht tot minder dan 0,1 mg / l per metaal.

Verwijdering van zware metalen door middel van filtratie en door middel van multimedia-filter en selectieve ionenuitwisseling bij een industriële onderneming in de micro-elektronica.

Kwaliteitsproducten en lagere kosten

De behandeling van het water zorgt ervoor  dat u een probleemloos proces krijgt, een perfekte oppervlakte behandeling. Metalen en chemische stoffen zijn ongewenst in het afvalwater. Met EUROWATER installaties kunt u veel kosten bespraren voor zowel water, chemicaliën, en afvalwater.

Lees meer

 

Links