Ziekenhuizen en laboratoria

Tweetraps omgekeerde osmose met een debiet 0,5 m³/h.

Ziekenhuizen, laboratoria en apotheken zijn grote gebruikers van waterbehandelingsinstallaties. Zij vereisen zeer zuiver water voor autoclaven, destilleerapparatuur, scanners, ultrasone apparatuur, titraties, reinigen van laboratoriummateriaal, bedpanspoelers, farmaceutische bereidingen, tandheelkundige toestellen, dialyse, en vele kerntaken. 

Ook voor secundaire taken zoals ketelwater en catering is er een grote nood aan betrouwbare waterbehandelingsinstallaties.

 

Verschillende eisen - diverse oplossingen

EUROWATER heeft verschillende waterbehandelingsinstallaties geleverd voor diverse projecten binnen de gezondheidszorg, en de meeste Deense ziekenhuizen maken gebruik van onze betrouwbare installaties. Onze Tweetraps RO-installaties zijn betrouwbaar,en zeer populair vanwege de kwaliteit van het dubbel beschermde water. Desgewenst worden deze systemen uitgebreid met een (C)EDI om een nog betere kwaliteit te behalen. Op wens kunnen deze systemen uitgevoerd worden in diverse materiaal specificaties, PP, PVDF, RVS 316L en tevens geschikt voor hitte sanitisatie.

 

Referenties

Aanvullend op de lijst met ziekenhuizen en laboratoria van de Deense markt, eveneens een aantal van de meest bekende fabricanten van geneesmiddelen. De tweetraps RO installatie beantwoordt aan de eisen van zowel de Europese Pharmacoupee alswel de USP normen voor Puriefied water.

Lees meer

 

Links