Van advies tot totaaloplossingen

EUROWATER biedt advies, wateranalyses, vrijblijvende offertes en werkingsschema’s, ontwerp, plaatsing en opstart, opleiding van de operatoren, onderhoud, inclusief preventief onderhoud en onderhoudscontracten. Kortom: Wij bieden alles vanaf advies tot totaaloplossingen.

Wij werken eveneens samen met studieburelen voor het ontwerpen van passende waterbehandelingsinstallaties.
 
Onze competenties omvatten een breed gebeid. We kunnen zowel een complete oplossing leveren als een deeloplossing. Het is mogelijk om met ons samen te werken doorheen het ganse proces vanaf de eerste schets en de daaropvolgende stappen, of bijvoorbeeld, enkel in verband met de levering van enkelvoudige toestellen of wisselstukken.
 
 

 

80 jaar ervaring

EUROWATER heeft meer dan 80 jaar ervaring in het ontwerpen van waterbehandelingsinstallaties met een lange levensduur, een hoge betrouwbaarheid en met weinig onderhoud – volledig aangepast aan uw behoeften. Ons geheim ligt in de keuze van het materiaal, onze know-how, en onze beproefde ontwerpprocedures

Van grondwater tot zuiver water

De focus van onze activiteiten wordt hieronder vereenvoudigd voorgesteld, met de vooruitgang van het water van grondwater tot zuiver water. Tussen de verschillende waterkwaliteiten staan de waterbehandelingsstappen die overeenkomen met EUROWATER competenties.

Lees meer

 

Links