Onze Missie, Visie en waarden

In 2016 hebben we Silhorko-Eurowater’s 80e verjaardag gevierd voor alle medewerkers in Denemarken inclusief vele voormalige werknemers die momenteel van hun pensioen genieten.

Dit event gaf ons de gelegenheid om te discussiëren over ons gezamenlijk DNA: de fundamentele waarden, missie en visie van EUROWATER.

Onze kernwaarden vormen de basis van al onze activiteiten naar onze klanten, collega’s en leveranciers. Deze waarden geven weer hoe we ons gedragen, hoe we elkaar behandelen en hoe we communiceren.

In het kort is onze missie: “We treat water!”- Wij behandelen water! Hier maken we het verschil. We hebben uitwerkt wat er belangrijk voor ons is, in ons dagelijks werk om water te behandelen voor onze klanten en we hebben onze visie verder toegelicht om aan te geven waar we naar toe gaan.

Met trots presenteren wij onze missie, visie en waarden.

Kurt en Torben

 

Missie

Waarom zijn wij hier?

Wij behandelen water!
Wie bieden onze klanten waterbehandelingsoplossingen die veilig voorzien in de dagelijkse water kwaliteits- en kwantiteitsbehoefte en die tegelijkertijd de minste grondstoffen en energie gebruiken, met de laagst mogelijke impact op het milieu.

Door langdurige samenwerking, bieden wij onze klanten voortdurende aandacht voor de nieuwste en meest optimale oplossing voor hun waterbehandeling - door middel van nieuwe kennis, technologie en ontwikkeling volgens de behoeften van onze klanten.

 

VISIE

Waar gaan we heen?

Wij willen een gewaardeerde leverancier zijn.
Wij willen een gewaardeerde leverancier zijn van slimme en betrouwbare waterbehandelingsoplossingen en de voorkeurs partner voor veeleisende en kwaliteitsbewuste klanten van drinkwater en proceswater, die optimale langdurige oplossingen wensen.

Wij willen een aantrekkelijke werkomgeving zijn.
Wij willen een aantrekkelijke werkomgeving zijn voor werknemers die professionele en persoonlijke ontwikkeling zoeken en die veel vrijheid met verantwoordelijkheid in hun dagelijkse werk waarderen – gebaseerd op acceptatie en respect voor verschillen in ieders functie, werkgebied en individu.

 

Waarden

Op welke waarden baseren we ons gedrag?

Waarde voor klanten
Alles wat we doen voor onze klanten, moet waarde voor hen creëren.

Vertrouwen
Je kunt ons vertrouwen op wat we zeggen en we nemen verantwoordelijkheid voor wat we doen.

Er kunnen zich uitdagingen voordoen tijdens een waterbehandelingsklus, maar we verlaten het werk pas als het klaar is!

Respect
Wij respecteren en accepteren diversiteit als een basis voor juiste beslissingen en oplossingen.

Wederzijds respect en loyaliteit vormen de basis voor langdurige en hechte relaties.

Wij respecteren dat onze klanten verschillende eisen hebben en dat het onze taak is de best mogelijke oplossing voor hen te bieden.

 

 

Op aanvraag is tevens de beleidsverklaring van EUROWATER bv in Nederland beschikbaar.

 

Links