Spoelwater

Productie en hergebruik van spoelwater bij een Duitse fabrikant van vlakglas

Complexe werkprocessen, hoge productiecijfers en geavanceerde producten stelen hoge eisen aan de kwaliteit van het spoelwater. Vaak is hergebruik (recirculatie) van het water een groot economisch voordeel. Hergebruik is vooral gunstig als het spoelwater vervuild wordt tijdens het proces en het behandeld moet worden vooraleer kan geloosd worden als afvalwater.

Groot assortiment

We hebben zowel de kennis en de apparatuur die u nodig heeft voor het ontwerpen van een nieuw spoelwater installatie of voor de aanpassing van een bestaande installatie. In de meeste gevallen wordt bij het recirculeren van water gebruik gemaakt van membraantechnologie en ionenwisseling, filtratie, dosering, en ultraviolette (UV) blootstelling.

Ruime ervaring

EUROWATER heeft al diverse projecten uitgevoerd op het gebied van spoelwater binnen de sectoren farmaceutica, biotechnologie, elektronica, glas, kunststoffen en galvanisatie. Ook in industrien zoals brouwerijen, ziekenhuizen en laboratoria, heeft EUROWATER een ruime ervaring met spoelwater projecten.

Lees meer

 

Links