Waterbehandeling voor stoomketels en hoge druk stoomturbines

Een correctewaterbehandeling is een belangrijk element voor een probleemloze en zuinige werking van de stoomketel, en tevens om een optimale kwaliteit van stoom te garanderen. Problemen afkomstig van kalkafzetting, corrosie, frequent spuien en hoog verbruik aan chemicaliën worden sterk verminderd met een EUROWATER waterbehandelingsinstalltie. Onze waterbehandelingsinstallaties garanderen u een lange levensduur en zuinige werking van uw installatie.

Individuele eisen

EUROWATER heeft een grote expertise in het oplossen van problemen met de stoomketelwerking. Oplossingen worden geoptimaliseerd op basis van individuele behoeften. Lees meer onder de individuele rubrieken:Ontharden, demineralisatie, ontluchting, EDI en doseren.

Zuinige werking

Langere levensduur van de ketel en verminderde corrosie en chemicaliënverbruik zorgen voor een zuinige werking. Contacteer ons kantoor voor een berekening van de operationele kosten en het terugverdieneffect voor nieuwe investeringen.

Tweetraps omgekeerde osmose DPRO 02-16/12, met een debiet van 2,5 m³/h.
Industriële waterbehandeling voor stoomketels
Stoomketelvoedingswater voor hoge stoom drukturbines. De oplossing bestaat uit UPCORE demineralisatie installatie, CO2 ontgasser, en mengbed. Lage waarden voor de geleidbaarheid en silica.

Lees meer

 

Links